Project Elspeet

Met trots presenteren wij het project in Elspeet! Onze Belakos pvc visgraatvloer gecombineerd met warme beige en brique tinten zorgt voor een tijdloos statement van elegantie en stijl. Ontdek jouw unieke sfeer bij Budding, en laat je inspireren!

Project Nunspeet

Geniet van de sfeer van ons recente project in Nunspeet! De perfecte combinatie van een prachtige pvc visgraatvloer en een knusse haard, met passie en vakmanschap geplaatst door ons team. Laat je inspireren door de harmonie van comfort en stijl!

Project Vriezenveen

Ontdek ons nieuwe project in Vriezenveen, waar we doormiddel van onze pvc vloeren een moderne industriële uitstraling geven aan de ruimte. Het ziet er stoer , maar tegelijkertijd ook praktisch uit. Kom langs en ontdek zelf hoe onze vloeren sfeer creëren in jouw ruimte!

Project Elspeet

Een prachtige transformatie in Elspeet! De elegantie van onze prachtige pvc visgraatvloer samen met de warme tinten hebben deze ruimte nieuw leven ingeblazen. Ons product heeft een uitnodigende stijlvolle ambiance gecreëerd Een ware blikvanger waar we trots op zijn!

Project Nunspeet

Hier krijgt u een kleine indruk van de sfeer die wij hebben aangebracht in een showroom te Nunspeet. We hebben de showroom voorzien van elektrische haarden, een prachtige visgraat pvc vloer en raamdecoratie. Kortom een goede combinatie van een warme, huiselijke en stijlvolle sfeer!

Wooninspiratie

Bekijk alle wooninspiratie, van vloeren en raamdecoratie tot de laatste haardentrends en stylingtips. Laat je inspireren door onze inspiratieblogs of kom een kijkje nemen in onze showroom.

Waarom het nu het moment is om gordijnen te kopen

1 november 2022

De avonden worden weer kouder en donkerder; de winter is in aantocht. Iedereen is massaal op zoek naar middelen om de energierekening te verlagen. Een houtkachel is een hele logische manier, maar gordijnen spelen ook een belangrijke rol. En wat dacht je van privacy? Je leest het allemaal in dit blog. Lees meer

De industriële houtkachel - past dit bij jouw interieur?

18 oktober 2022

Industrieel, dan denk je waarschijnlijk aan zwarte accenten. Dit kan in accessoires, je eettafel, stalen deuren of andere zwart-stalen items. Maar een kachel is toch bijna altijd zwart? Toch kan je keuzes maken als het gaat om een industriële houtkachel. Lees meer

Kalfire E-One: De meest realistische elektrische haard

1 maart 2022

De puntige, blauwe vlammetjes. Dat is een elektrische haard, toch? Zeker niet, dat is verleden tijd. Er is namelijk een elektrische haard op de markt die bijna niet van echt te onderscheiden is. Maak kennis met de Kalfire E-One: de meest realistische elektrische haard. Lees meer

Budding
Sfeermakers!

Het beste adres op weg naar een mooie
en comfortabele woning.

Maak snel een afspraak