Kalfire E-One: De meest realistische elektrische haard

1 maart 2022

Project Elspeet

Met trots presenteren wij het project in Elspeet! Onze Belakos pvc visgraatvloer gecombineerd met warme beige en brique tinten zorgt voor een tijdloos statement van elegantie en stijl. Ontdek jouw unieke sfeer bij Budding, en laat je inspireren!

Project Nunspeet

Geniet van de sfeer van ons recente project in Nunspeet! De perfecte combinatie van een prachtige pvc visgraatvloer en een knusse haard, met passie en vakmanschap geplaatst door ons team. Laat je inspireren door de harmonie van comfort en stijl!

Project Vriezenveen

Ontdek ons nieuwe project in Vriezenveen, waar we doormiddel van onze pvc vloeren een moderne industriële uitstraling geven aan de ruimte. Het ziet er stoer , maar tegelijkertijd ook praktisch uit. Kom langs en ontdek zelf hoe onze vloeren sfeer creëren in jouw ruimte!

Project Elspeet

Een prachtige transformatie in Elspeet! De elegantie van onze prachtige pvc visgraatvloer samen met de warme tinten hebben deze ruimte nieuw leven ingeblazen. Ons product heeft een uitnodigende stijlvolle ambiance gecreëerd Een ware blikvanger waar we trots op zijn!

Project Nunspeet

Hier krijgt u een kleine indruk van de sfeer die wij hebben aangebracht in een showroom te Nunspeet. We hebben de showroom voorzien van elektrische haarden, een prachtige visgraat pvc vloer en raamdecoratie. Kortom een goede combinatie van een warme, huiselijke en stijlvolle sfeer!

2022-03-01 20:29:00

De puntige, blauwe vlammetjes. Dat is een elektrische haard, toch? Zeker niet, dat is verleden tijd. Er is namelijk een elektrische haard op de markt die bijna niet van echt te onderscheiden is. Maak kennis met de Kalfire E-One: de meest realistische elektrische haard.

Nieuwbouwhuizen met een gasaansluiting, je ziet ze niet meer. Maar wat nou als je super graag een gaskachel wil? Tsja, gas wordt lastig. Wel is er een alternatief die superveel op een gaskachel lijkt en dat biedt kansen voor jou!

Super realistische elektrische haard

Plof lekker op de bank en geniet van jouw prachtige en super realistische (elektrische!) haardvuurtje. Wat deze haard zo realistisch maakt? Deze haard beschikt over de Single HD Flame technology. Makkelijk gezegd: een vlamprojectie. Wil je een nóg mooier vuurtje? Dan kan je kiezen voor de Dual HD Flame technology met twee vlamprojecties. Zie je jezelf al zitten?

Plaatsen waar je maar wilt

Stekker in het stopcontact en je bent klaar. Voor deze haard heb je geen rookkanaal of gasaansluiting nodig en je kunt helemaal zelf bepalen waar de haard in de ruimte komt te staan. Zo kun jij vanaf je favoriete plekje genieten van de warmte van deze haard.

Duurzaam alternatief voor de gaskachel

Duurzaam: een begrip waar je de laatste tijd niet meer onderuit komt. Als we met z’n allen willen werken aan een circulaire economie, moeten we keuzes maken. Naast dat de E-One volledig elektrisch werkt, maakt de haard ook geen gebruik van fossiele brandstoffen en heeft de E-One nul emissie (zero emission). Het lage energiegebruik nog daargelaten. Zo geniet jij van je levensechte haardvuurtje en daarnaast zorg jij ervoor dat we nu en ook in de toekomst kunnen blijven genieten van mooi vuur.

Volledig naar keuze te programmeren

Naast alle andere voordelen die hierboven staan is er nog wat bijzonders aan de Kalfire E-One haard. Deze ‘superhaard’ is namelijk volledig naar keuze te programmeren. Zo is het mogelijk om de kleuren van de vlammen in drie verschillende kleuren in te stellen. Ook de hoogte kan je zelf bepalen met de afstandsbediening én met de Flame Shuffle ontstaat een afwisselend vlammenspel. Wist je dat er zelfs een knapperd geluid vanaf komt? Hoe realistisch wil je het hebben?

Budding
Sfeermakers!

Het beste adres op weg naar een mooie
en comfortabele woning.

Maak snel een afspraak