PVC vloeren

Praktisch, makkelijk en ijzersterk


PVC vloeren

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan heb je vast al enkele voordelen van PVC vloeren ontdekt. Deze vloersoort brengt een ongeëvenaarde combinatie van schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit. Op deze pagina vertellen we je er meer over. Alvast een voorproefje: dankzij geavanceerde ontwerptechnieken zijn PVC vloeren tegenwoordig haast niet te onderscheiden van echt hout, marmoleum of zelfs een tegelvloer. En wist je dat PVC verkrijgbaar is in prachtige patronen zoals visgraat of de klassieke Hongaarse punt? Kom naar de showroom van Budding Sfeermakers. Onze adviseurs helpen je graag de vloersoort te vinden die bij je past en begeleiden je door de showroom op een ontdekkingsreis vol inspiratie. Laten we samen de mogelijkheden verkennen!

Onze patronen PVC vloeren

Voordelen van PVC

Waarom kies je voor een PVC vloer?

  • Geweldig slijtvast, gaat heel lang mee
  • Eenvoudig te leggen, met name Click PVC
  • Geluiddempend; handig voor appartementen
  • Onderhoudsarme vloersoort
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Flexibel toepasbaar in elke ruimte, zelfs badkamers
Enkele voorbeelden

Praktisch, makkelijk en ijzersterk

De PVC vloer is een ware alleskunner die jouw ruimte kan transformeren in een stijlvolle en functionele omgeving. Bij Budding Sfeermakers presenteren we ons volledige assortiment in onze real life interieurshowroom in Nunspeet. Op deze manier kunnen we de persoonlijke aandacht en het afgestemde advies bieden waar we bekend om staan. We weten ook dat de oriëntatie op een nieuwe vloer steeds meer online gebeurt. Daarom hebben we deze pagina verrijkt met foto’s, waarop je deze praktische, makkelijke en ijzersterke vloersoort in actie ziet. Bekijk PVC in houtlook, betonlook en natuursteen. Ontdek verschillende tinten en authentieke legpatronen zoals PVC visgraat of Hongaarse Punt.

Extra dimensie: voelbare structuren

Tinten van wit-licht tot en met bijna-zwart, rechte en schuine planken en zelfs tegels; zoals je merkt kun je qua stijl met een PVC vloer alle kanten op. Wist je dat PVC vloeren tegenwoordig vrijwel allemaal een voelbare structuur hebben? Met behulp van de nieuwste technieken creëren PVC-makers voelbare houtnerven, ruwe voegen en steen-structuren, waardoor de vloer bijna niet van echt hout, marmoleum of een tegelvloer te onderscheiden is. Deze extra dimensie ervaar je als je onze showroom bezoekt.

Is PVC de vloersoort voor jou? Laat je adviseren en inspireren

Is PVC de vloersoort voor jou? Je ontdekt het bij Budding Sfeermakers. Maak nu een afspraak in onze showroom, zodat onze adviseur ruim de tijd voor je kan inplannen. Een bezoek aan de showroom gaat heel gemoedelijk en begint altijd met een bakje koffie of thee. Al snel vormt onze adviseur aan de hand van het gesprek een beeld van wat je nodig hebt en wat je mooi vindt. Hij of zij neemt je vervolgens mee door de showroom, langs alle vloeren en andere interieurproducten die mogelijk bij je passen. Ben je klaar voor jouw ontdekkingstocht langs de mooiste PVC en andere vloeren? We heten je graag van harte welkom bij Budding Sfeermakers.

Maak een afspraak

Onze partners

Budding
Sfeermakers!

Het beste adres op weg naar een mooie
en comfortabele woning.

Maak snel een afspraak