Waarom het nu het moment is om gordijnen te kopen

1 november 2022

Project Elspeet

Met trots presenteren wij het project in Elspeet! Onze Belakos pvc visgraatvloer gecombineerd met warme beige en brique tinten zorgt voor een tijdloos statement van elegantie en stijl. Ontdek jouw unieke sfeer bij Budding, en laat je inspireren!

Project Nunspeet

Geniet van de sfeer van ons recente project in Nunspeet! De perfecte combinatie van een prachtige pvc visgraatvloer en een knusse haard, met passie en vakmanschap geplaatst door ons team. Laat je inspireren door de harmonie van comfort en stijl!

Project Vriezenveen

Ontdek ons nieuwe project in Vriezenveen, waar we doormiddel van onze pvc vloeren een moderne industriële uitstraling geven aan de ruimte. Het ziet er stoer , maar tegelijkertijd ook praktisch uit. Kom langs en ontdek zelf hoe onze vloeren sfeer creëren in jouw ruimte!

Project Elspeet

Een prachtige transformatie in Elspeet! De elegantie van onze prachtige pvc visgraatvloer samen met de warme tinten hebben deze ruimte nieuw leven ingeblazen. Ons product heeft een uitnodigende stijlvolle ambiance gecreëerd Een ware blikvanger waar we trots op zijn!

Project Nunspeet

Hier krijgt u een kleine indruk van de sfeer die wij hebben aangebracht in een showroom te Nunspeet. We hebben de showroom voorzien van elektrische haarden, een prachtige visgraat pvc vloer en raamdecoratie. Kortom een goede combinatie van een warme, huiselijke en stijlvolle sfeer!

2022-11-01 20:00:00

De avonden worden weer kouder en donkerder; de winter is in aantocht. Iedereen is massaal op zoek naar middelen om de energierekening te verlagen. Een houtkachel is een hele logische manier, maar gordijnen spelen ook een belangrijke rol. En wat dacht je van privacy? Je leest het allemaal in dit blog.

Energiebesparing

Wist je dat je met goede raambekleding, die je dicht doet zodra het donker wordt, in een gemiddeld huis wel honderden euro’s per jaar kunt besparen? De gordijnen houden de kou tegen die van de ramen afkomt. Nu je verwarming minder hoeft te branden, bespaar je niet alleen geld, maar ook uitstoot van CO2. Win win.

Privacy

Donkere avonden betekenen: eerder de lamp aan binnen. En dan kom je er ineens achter dat je snel ‘in de kijk’ zit wanneer je heerlijk onderuitgezakt in de bank hangt. Mensen kijken namelijk gemakkelijk naar binnen als er geen gordijnen voor je raam hangen en de lampen aan hebt.

Gezelligheid

Naast de praktische voordelen van gordijnen, brengt het ook gewoon een stuk gezelligheid met zich mee. Je maakt het binnen een stuk knusser door de gordijnen dicht te doen. En wat ook nog een extra voordeel is: het verbetert de akoestiek in jouw woning. 

Er valt heel wat te kiezen als het om gordijnen gaat: van lichtdoorlatend of transparant, semi-transparant tot verduisterend. Ben jij er al uit voor welke je gaat?

Budding
Sfeermakers!

Het beste adres op weg naar een mooie
en comfortabele woning.

Maak snel een afspraak