Interieurstyling

Maatwerk interieuradvies in uw woonstijl t.w.v. €350


Interieurstyling

Wanneer u gaat verhuizen of het huidige interieur gaat vernieuwen, kan het lastig zijn om te bedenken wat je wilt. Bij ons kunt u terecht voor interieuradvies en kleuradvies op maat. Welke wensen u ook heft; wij werken deze uit in een compleet overzicht zodat u daar mee verder kunt. Ontvang bij aanschaf van één van onze productgroepen een gratis advies t.w.v. €350,=.

Stel je eens voor: een frisse start voor je interieur, zonder die frustraties en met een flinke dosis inspiratie. Ons interieuradvies staat voor je klaar, als een kompas dat je de weg wijst door het doolhof van mogelijkheden. Van de kleur op de muren tot de woonproducten die je kiest, we zijn er om je te begeleiden bij elke beslissing. Twijfel niet langer, verzeker jezelf van een plekje tijdens ons interieuradvies en geniet van de vele voordelen!

Voordelen van PVC

Waarom een interieuradvies op maat?

  • Ontwerp op basis van persoonlijke wensen
  • Bijpassende vloer, raamdecoratie en wandbekleding die bij uw stijl past
  • Frisse ideeën en creatieve oplossingen
  • Bespaar jezelf een hoop stress, want wij nemen tijdens het interieuradvies die last van je schouders.
Enkele voorbeelden

Van ontwerp naar realisatie

Welke kleuren bij je woonstijl?

Niets is zo bepalend voor de sfeer in je huis dan de kleur. Misschien denk je nu in eerste instantie aan kleur op je muren? Dat is zeker een belangrijk punt. Van Scandinavisch wit tot Klassiek ossenbloed rood, de kleurkeuze moet zeker passen bij jouw woonstijl.

Interieuradvies gaat veel verder dan de muren, het totaalplaatje moet kloppen. Want met een lichte, eikenhouten vloer of een donkergrijze betonlook bepaal je ook de woonstijl. Lichtinval, net zo belangrijk. Wanneer je veel daglicht in je woonkamer hebt wil je misschien juist verduisterende raamdecoratie. Voor een kleinere kamer met weinig daglicht zijn transparante vitrages een luchtige en stijlvolle oplossing.

Dit is juist waar onze stylist je professioneel in adviseert. Of het alleen om raamdecoratie gaat of je hele woninginrichting maakt daarbij niet uit. Want wij willen zeker weten dat je straks geniet van je nieuwe interieur!

Ruimtelijk effect, hoe werkt het?

Misschien wil je met je nieuwe interieur ook een bepaald effect bereiken. Stel dat je een kleinere kamer mooi ruim wilt laten lijken. Of heb je juist een prachtige, grote ruimte maar is het in het verleden niet gelukt om een fijne indeling te creëren?

Door kleuren op een bepaalde manier te gebruiken kan je een kamer groter of juist knusser laten lijken. Bepaalde raamdecoratie kan dit effect nog versterken.

Hetzelfde geldt voor de keuze van een nieuwe vloer. Ga je voor grote planken, vierkante tegels of is een subtiel vloerpatroon de beste keuze voor je kamer? Met passend advies van onze stylist maak jij de juiste keuze!

Budding
Sfeermakers!

Het beste adres op weg naar een mooie
en comfortabele woning.

Maak snel een afspraak