De industriële houtkachel - past dit bij jouw interieur?

18 oktober 2022

Project Elspeet

Met trots presenteren wij het project in Elspeet! Onze Belakos pvc visgraatvloer gecombineerd met warme beige en brique tinten zorgt voor een tijdloos statement van elegantie en stijl. Ontdek jouw unieke sfeer bij Budding, en laat je inspireren!

Project Nunspeet

Geniet van de sfeer van ons recente project in Nunspeet! De perfecte combinatie van een prachtige pvc visgraatvloer en een knusse haard, met passie en vakmanschap geplaatst door ons team. Laat je inspireren door de harmonie van comfort en stijl!

Project Vriezenveen

Ontdek ons nieuwe project in Vriezenveen, waar we doormiddel van onze pvc vloeren een moderne industriële uitstraling geven aan de ruimte. Het ziet er stoer , maar tegelijkertijd ook praktisch uit. Kom langs en ontdek zelf hoe onze vloeren sfeer creëren in jouw ruimte!

Project Elspeet

Een prachtige transformatie in Elspeet! De elegantie van onze prachtige pvc visgraatvloer samen met de warme tinten hebben deze ruimte nieuw leven ingeblazen. Ons product heeft een uitnodigende stijlvolle ambiance gecreëerd Een ware blikvanger waar we trots op zijn!

Project Nunspeet

Hier krijgt u een kleine indruk van de sfeer die wij hebben aangebracht in een showroom te Nunspeet. We hebben de showroom voorzien van elektrische haarden, een prachtige visgraat pvc vloer en raamdecoratie. Kortom een goede combinatie van een warme, huiselijke en stijlvolle sfeer!

2022-10-18 20:29:00

Industrieel, dan denk je waarschijnlijk aan zwarte accenten. Dit kan in accessoires, je eettafel, stalen deuren of andere zwart-stalen items. Maar een kachel is toch bijna altijd zwart? Toch kan je keuzes maken als het gaat om een industriële houtkachel.

Strakke industriële houtkachel

Er zijn vele stijlen als het gaat om kachels. Strak afgewerkte kachels hebben sneller een industriële look dan een kachel met een landelijke schouw er omheen. Wil je dus een industriële stijl in jouw huis? Kies dan voor een houtkachel met strakke lijnen en vierkante vormen.

Industriele houtkachel als roomdivider

Je ziet veel roomdividers van zwart staal. Of aluminium, maar dan wel een staal-look. Maar wist je dat een houtkachel ook kan dienen als roomdivider? Doordat er glas zit aan beide kanten, heb je toch nog een doorkijkje tussen de twee ruimtes. Dit geeft ruimte en enorm veel gezelligheid.

Industriële gaskachel

Ook in gaskachels in industriële stijl zijn er genoeg! Kies voor een hangende gaskachel met strakke lijnen of een industriële gaskachel met een zichtbare pijp omhoog: hoe industrieel wil je het hebben? Het aanbod is reuze.

Kies jij voor industrieel?

Denk je nu: Ja, dit is mijn stijl! Bekijk dan ons assortiment industriële houtkachels in de showroom. Ben je meer op zoek naar een landelijke, moderne of juist vintage kachel? Ook hierin hebben wij voldoende keus. Kom langs en laat je adviseren door onze experts.

Budding
Sfeermakers!

Het beste adres op weg naar een mooie
en comfortabele woning.

Maak snel een afspraak