Elektrische haard Nunspeet

Makkelijk, schoon en toch enorm sfeervol


Elektrische haard Nunspeet

Het gezegde ‘waar rook is, is vuur’ … werkt dat ook andersom, dus ‘waar vuur is, is rook’? Bezitters van elektrische haarden in Nunspeet weten het antwoord. Zij genieten van de warmte uit echte vlammen, zonder rook en rondwaaiende as. Het vuur van elektrische haarden is schoon en ventilatie is niet nodig. Heerlijk, toch? Spreekt het idee van een elektrische haard in je Nunspeetse woning je wel aan, dan heten we je graag welkom bij Budding Sfeermakers. Hier, op deze website, vind je een ruim assortiment elektrische kachels en haarden waarmee je jouw huis omtovert tot een warm thuis.

Enkele voorbeelden

Schoon genieten en meer voordelen

Bij Budding Sfeermakers hebben we vele soorten kachels en haarden zoals gashaarden, houtkachels, bio-ethanolhaarden en elektrische haarden. Onze klanten in Nunspeet, die voor de elektrische variant kiezen, doen dat om diverse redenen. De een gaat voor het inbouwgemak (een rookkanaal of gasaansluiting is niet nodig), de ander gaat voor de hygiëne (geen rookontwikkeling, geen houtstof, geen zwarte vingers) en weer een ander vindt het vooral handig dat er geen brandhout nodig is. En dan is er natuurlijk nog het gemak van stoken met een druk op de knop. Maar wellicht hoeven we jou van de voordelen niet meer te overtuigen. Laten we eens kijken welke soorten elektrische haarden je zoal in je woning in Nunspeet kunt plaatsen.

Soorten elektrische haarden in Nunspeet

In je zoektocht naar een elektrische haard heb je flink wat keuzes te maken. Dat is maar goed ook, want iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen en voorkeuren. Welke soort elektrische haard is voor jouw Nunspeetse onderkomen het meest geschikt? Dat ligt onder andere aan de hoeveelheid ruimte die je hebt en natuurlijk aan je smaak. 

Vrijstaand
Een vrijstaande elektrische haard is in principe overal te plaatsen waar een stopcontact in de buurt is. Ze zijn vaak draagbaar, waardoor je ze kan gebruiken in de ruimte die je op dat moment lekker warm wilt stoken.

Elektrische inbouwhaard
Door de kachel in te bouwen, wordt deze helemaal geïntegreerd in je interieur. In combinatie met een maatwerk meubel creeër je van elke elektrische haard een echte eyecatcher. 

Meer features om uit te kiezen

Naast de inbouw- en plaatsingsopties verschillen elektrische haarden nog op vele andere vlakken van elkaar. Denk bijvoorbeeld aan de warmteafgifte, het soort verlichting, bedieningsopties en meer. Ieder merk heeft ook zo zijn eigen technologie voor een nóg levendiger vlambeeld en betere efficiëntie. Mocht je overweldigd raken door de vele keuzemogelijkheden: kom langs in onze showroom in Nunspeet, waar je de elektrische haard van je dromen vindt samen met onze toegewijde adviseurs.

Hieronder vind je nog enkele voordelen van een elektrische haard.

  • Eenvoudige installatie. Je hebt geen rookkanaal of gasaansluiting nodig; deze haard is overal in huis te plaatsen!
  • Hygiënisch, geen houtstof of rook. Het vuur van een elektrische haard is erg schoon en er hoeft niet geventileerd te worden.
  • Eenvoudig stoken. Je drukt op de knop en de haard brandt, ideaal!
  • Geen aanschaf en opslag van haardhout. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk veel opslagruimte en geld ;-).

Jouw adres voor elektrische haarden in Nunspeet

Waarom zou je juist bij Budding Sfeermakers in Nunspeet je elektrische haard aanschaffen? Om te beginnen hebben wij een vurige passie voor haarden en kachels, die wij al 25 jaar uitdragen in alles wat we doen. Met aanstekelijk enthousiasme inspireren we klanten om een warm thuis van hun huis te maken. In onze showroom in Nunspeet staan de elektrische haarden klaar om aan jou gedemonstreerd te worden. Ben je benieuwd hoe de elektrische haard in jouw woonkamer of andere ruimte zou staan, dan zorgen wij voor een hypermodern 3D-ontwerp.

Maak van je huis een oase van warmte en sfeer met Budding Sfeermakers!

Budding
Sfeermakers!

Het beste adres op weg naar een mooie
en comfortabele woning.

Maak snel een afspraak