De industriële houtkachel - past dit bij jouw interieur?

18 oktober 2022
2022-10-18 20:29:00

Industrieel, dan denk je waarschijnlijk aan zwarte accenten. Dit kan in accessoires, je eettafel, stalen deuren of andere zwart-stalen items. Maar een kachel is toch bijna altijd zwart? Toch kan je keuzes maken als het gaat om een industriële houtkachel.

Strakke industriële houtkachel

Er zijn vele stijlen als het gaat om kachels. Strak afgewerkte kachels hebben sneller een industriële look dan een kachel met een landelijke schouw er omheen. Wil je dus een industriële stijl in jouw huis? Kies dan voor een houtkachel met strakke lijnen en vierkante vormen.

Industriele houtkachel als roomdivider

Je ziet veel roomdividers van zwart staal. Of aluminium, maar dan wel een staal-look. Maar wist je dat een houtkachel ook kan dienen als roomdivider? Doordat er glas zit aan beide kanten, heb je toch nog een doorkijkje tussen de twee ruimtes. Dit geeft ruimte en enorm veel gezelligheid.

Industriële gaskachel

Ook in gaskachels in industriële stijl zijn er genoeg! Kies voor een hangende gaskachel met strakke lijnen of een industriële gaskachel met een zichtbare pijp omhoog: hoe industrieel wil je het hebben? Het aanbod is reuze.

Kies jij voor industrieel?

Denk je nu: Ja, dit is mijn stijl! Bekijk dan ons assortiment industriële houtkachels in de showroom. Ben je meer op zoek naar een landelijke, moderne of juist vintage kachel? Ook hierin hebben wij voldoende keus. Kom langs en laat je adviseren door onze experts.

Budding
Sfeermakers!

Het beste adres op weg naar een mooie
en comfortabele woning.

Maak snel een afspraak